City Games

City Games

Wat is City Games

Wie is de spelletjes magnaat van de groep? Bij City games heb je keuze uit verschillende interactieve real life spellen. Samen met je team ga je de straat op. Strategie en samenwerking zijn hierbij nodig om het spel te winnen. City Games zijn geschikt voor jong en oud!

Hoe werkt City Games?

De spelers worden in teams ingedeeld. Elk team krijgt een tablet mee van de organisatie. Samen met je team ga je de straat op om het spel te spelen en natuurlijk te winnen. City Games wordt begeleid door een activiteitenbegeleider van BRES activiteiten.

Mogelijke spellen

Sherlock: De stad is in rep en roer als de politie het levenloze lichaam van een jonge vrouw uit het water takelt. Wie heeft deze brute moord op zijn geweten? De omwonenden verkeren in shock, de dader is spoorloos verdwenen en het rechercheteam tast in het duister. Hoog tijd om een detective met een onberispelijke reputatie in de arm te nemen… Jou dus! Als een ware Sherlock combineer je logica en inlevingsvermogen met veldwerk om de voorafgaande gebeurtenissen te reconstrueren en zo het moordmysterie op te lossen.

Shootout: Je hart klopt in je keel terwijl het zweet langs je voorhoofd loopt. Je hebt een kluis gekraakt en zoveel geld weten te bemachtigen dat je de rijkste gangster van de stad bent. In je gedachten waan je je koning, totdat… Je bent gespot! Is het tijd om te rennen? Of pak je jouw pistool en schiet je jezelf een weg naar buiten? Dit klinkt als een scene uit een nieuwe Quentin Tarantino-film. Maar dat is het niet! Dit is Shootout, de game waarin bewapende bendes strijden om de macht over de stad. In shootout neem je het op tegen je vrienden, familie of collega’s en zul je erachter komen wie zich “koning” van de stad mag noemen.

The Weddingplanner: Het is de dag voor het huwelijk en het blijkt dat de ceremoniemeester er een puinhoop van heeft gemaakt. Er is namelijk nog vrijwel niets geregeld. Aan jullie de taak om er alsnog een fantastische dag van te maken. In teamverband ga je deze virtuele game spelen in het centrum van een stad. Het doel van het spel is om munten te verzamelen en hiermee zaken te regelen en producten te betalen die nodig zijn voor het huwelijk, zoals de ringen, de jurk, de taart etc. Dit dient vervolgens afgeleverd te worden op het stadhuis of op de feestlocatie.

Escape Game: Een video vol ruis start op en een vervormde stem spreekt je toe. “I want to play a game” zegt de stem. Door de wazige video zie je nog net de levenloze ogen en puntige jukbeenderen van Dr. Crypto; een gestoorde moordenaar die verscheidene mannen en vrouwen heeft opgesloten in kooien op verschillende plekken in de stad. Kun jij de raadsels oplossen die Dr. Crypto heeft achtergelaten en zo de mensen redden uit hun kooien?Ren door jouw favoriete stad en verzamel aanwijzingen uit de omgeving en red zo de gegijzelden.

Kolonisten: Het zweet loopt je over de rug terwijl je de zanderige weg naar de horizon afloopt. Hoewel je gisteren nog in een dorpje rust in de taverne zat te drinken, ben je inmiddels al weer een paar uur op de been. Er moet namelijk een nieuw dorp gesticht worden aan het einde van deze pas gebouwde weg. Dit zal jou veel grondstoffen opleveren, zoals graan en ijzererts, en dat heb je hard nodig. Want je doet mee aan de race om dit eiland als eerste volledig gekoloniseerd te hebben.

Meer info

Voor meer informatie en speluitleg van bovenstaande spellen verwijzen we u graag door naar onze partner “Bresactiviteiten”

City Games

Bij ons reserveren?

Om te reserveren kunt u een afspraak inplannen in onze online agenda of ons bellen op het onderstaande nummer.

050-526 20 71