Overige informatie

Overige informatie

Openingstijden Oud & Nieuw
Op oudejaarsdag is NI HAO Stadsparkpaviljoen gesloten. Op 1 januari zijn we geopend vanaf 16.00 uur en telefonisch vanaf 14.00 uur bereikbaar.

Toegankelijkheid voor minder validen
Ni Hao Stadsparkpaviljoen is gevestigd in een historische pand met meerdere niveau’s. Vanaf de hoofdingang is het helaas niet mogelijk om met een rolstoel binnen te komen. U dient dan via de terraszijde binnen te komen (indien u met de auto bent kunt u direct naar het terras doorrijden). Via de terras kunt u gelijkvloers binnen komen en plaatsnemen in onze vleugelzaal. Geef dit ook bij de reservering aan, zodat we u in de juiste zaal kunnen indelen.

Wanneer u met iemand komt die minder goed kan lopen, geef dit dan ook aan! We zullen dan proberen om u zo dicht mogelijk bij het buffet te plaatsen.

Ni Hao is aangesloten bij de FER (Fine Eastern Restaurants)
De betere Chinees oosterse restaurateurs in Nederland verenigden zich ruim een kwart eeuw geleden in Fine Eastern Restaurants (FER). Een select gezelschap waarvoor men alleen in aanmerking komt als men een uitstekende reputatie heeft. De FER-restaurateurs bieden gastvrijheid met een glimlach tijdens een culinaire ontdekkingsreis langs de verrassende smaken van het Verre Oosten. Bij de Fine Eastern Restaurants zijn thans 26 toonaangevende restaurants aangesloten. Vernieuwing en verfijning staan bij de FER-restaurants hoog in het vaandel. Om gasten te blijven verrassen met nieuwe culinaire creaties wordt veel geïnvesteerd in vakgerichte cursussen, culinaire excursies en een continue instroom van jong en vernieuwend oosters kooktalent. De FER streeft dan ook naar een ‘grensverleggend gastronomisch genoegen bij elk bezoek’. Kijk voor meer informatie over FER op www.fer.nl

Bij ons reserveren?

Om te reserveren kunt u een afspraak inplannen in onze online agenda of ons bellen op het onderstaande nummer.

050-526 20 71