Wie is de saboteur?

Wie is de saboteur?

Wat is Wie is de saboteur?

Speel Wie is de saboteur tijdens je familiedag, personeelsuitje of bedrijfsfeest. Het spel met de Mol van televisie is aangepast zodat het voor zowel kleine als grote groepen te spelen is. Samenwerken en tactiek is bij dit spel de sleutel tot succes om zoveel mogelijk geld voor de pot te verdienen. Dit doe je door verschillende ronden te doorlopen die o.a. bestaan uit raadsels, vragen en opdrachten en oplossen van getallenreeksen. Maar let op, er is een saboteur in het midden die zoveel mogelijk probeert te saboteren zodat je als team zo min mogelijk geld voor de pot verdiend. De saboteur dient te worden ontdekt door de stemronden die plaats vinden na elke opdracht. Je speelt in 2 of meer teams tegen elkaar en het team dat het meeste geld heeft verdiend, mag zich benoemen tot winnaar. Dit alles gebeurd onder leiding van een spelbegeleider van BRES activiteiten.

Kosten

Wie is de mol wordt u standaard aangeboden voor 23,99 pp. incl. BTW.  U kunt een offerte aanvragen door onderstaande formulier in te vullen of ons een email (stadspark@nihaorestaurants.com) te sturen.

  Meer info

  Voor meer informatie en speluitleg van bovenstaande activiteit verwijzen we u graag door naar onze partner “Bresactiviteiten”

   

  Bij ons reserveren?

  Om te reserveren kunt u een afspraak inplannen in onze online agenda of ons bellen op het onderstaande nummer.

  050-526 20 71