PUBQUIZ

PUBQUIZ

PUBQUIZ

Wat is de Pubquiz? Welk team heeft de meeste diversiteit aan kennis? Onze pubquiz zorgt voor een avond vol gezelligheid en discussies door de verschillende rondes die gespeeld worden! Deze quiz is te spelen voor zowel jong als oud en is voor iedereen een uitdaging. Door te overleggen met je teamleden kun je misschien wel de winst binnenslepen. De fanatiekelingen van het team die over een ronde veel denken te weten komen automatisch bovendrijven en hoogstwaarschijnlijk zie je in één keer een hele andere kant van iemand die je nooit had verwacht.

Hoe werkt de Pubquiz? Het aantal mensen die deelnemen aan de activiteit worden verdeeld in verschillende teams bestaande uit verschillende leeftijden. Er kan gedacht worden aan algemene vragen, muziekronde, fotoronde, waar of niet waar en nog veel meer. Er wordt met dit spel gebruik gemaakt van antwoordformulieren per team ondersteund door een groot scherm met vragen en muziek. Alles wordt begeleidt door een activiteitenbegeleider vanuit BRES activiteiten om alles in goede banen te laten leiden zodat jullie optimaal kunnen genieten van het spel.

Kledingadvies Kleding waarin je je makkelijk kunt bewegen.

Standaard inbegrepen – Aankleding pubquiz – Bartafels – Een prijs voor de winnaars – Activiteitenbegeleider

Duur activiteit 75 – 90 minuten

Aantal personen vanaf 10 personen

Minimale leeftijd 16 jaar

Kosten

PUBQUIZ wordt u aangeboden voor 19,99 pp. incl. BTW.  Mocht u deze activiteit  combineren met een lunchbuffet of dinerbuffet bij NI HAO Stadsparkpaviljoen dan krijgt u 10% korting op deze activiteit. U kunt een offerte aanvragen door onderstaande formulier in te vullen of ons een email (stadspark@nihaorestaurants.com) te sturen.

Bij ons reserveren?

Om te reserveren kunt u een afspraak inplannen in onze online agenda of ons bellen op het onderstaande nummer.

050-526 20 71