Handboogtag

Handboogtag

Wat is Handboogtag

Wie heeft de beste hand oog coördinatie en behendigheid? Handboogtag is een leuke variatie op het aloude trefbal / paintball. Doordat het geen verf achterlaat is het spel bijna overal te spelen. Echter is de spanning en behendigheid van uitermate belang maar zal je er zonder blauwe plekken en pijnlijke treffers van afkomen. Dit wordt voorkomen door maskers en speciaal gemaakte handbogen en “safe arrows”. Ook zullen er obstakels worden neergezet om het spel nog mooier te maken. Voor zowel jong als oud is dit een fantastische spel om te spelen en is een hoge hartslag van de spanning gegarandeerd. De gedachten van een strijd uit de oertijd met een modern tintje wordt hierbij gewaarborgd.

Hoe werkt Handboogtag?

Afhankelijk van het aantal deelnemers wordt het spel 9 tegen 9 gespeeld. Bij grote getalen in deelnemers kan het spel ook in toernooi vorm worden gespeeld. Het doel van het spel is om 5 schijven zo snel mogelijk uit de target te schieten bij de tegenpartij. Daarnaast kun je ook de tegenstanders uit het spel schieten. Alles wordt begeleidt door een activiteitenbegeleider vanuit BRES activiteiten om alles in goede banen te laten leiden zodat jullie optimaal kunnen genieten van het spel.

Kosten

Handboogtag wordt u aangeboden voor 29,99 pp. incl. BTW.  Mocht u deze activiteit  combineren met een lunchbuffet of dinerbuffet bij NI HAO Stadsparkpaviljoen dan krijgt u 10% korting op deze activiteit. U kunt een offerte aanvragen door onderstaande formulier in te vullen of ons een email (stadspark@nihaorestaurants.com) te sturen.

    Meer info

    Voor meer informatie en speluitleg van bovenstaande spellen verwijzen we u graag door naar onze partner “Bresactiviteiten”

    Bij ons reserveren?

    Om te reserveren kunt u een afspraak inplannen in onze online agenda of ons bellen op het onderstaande nummer.

    050-526 20 71