Traditionele Balsporten

Traditionele Balsporten

Wat zijn Traditionele balsporten

Wie zijn de alles kunnende balsporters van het team? Traditionele balsporten bestaat uit verschillende sporten die gespeeld kunnen worden op grote speelvelden. Met je sportteam of andere grote groepen bestaande uit verschillende leeftijden is de activiteit traditionele balsporten fantastisch om te spelen. Voor zowel jong als oud zijn de bekende sporten te spelen. Zoals de ervaringen laten blijken halen deze spelen de competitie drang bij een ieder naar boven.

Hoe werken Traditionele balsporten?

Het aantal mensen die deelnemen aan de activiteit worden verdeeld over gelijke teams. Bij grote getalen in deelnemers kan het spel ook in grotere teams of in toernooi vorm gespeeld worden. Bij ieder spel worden de standaard spelregels gehanteerd. Alles wordt begeleidt door een activiteitenbegeleider vanuit BRES activiteiten om alles in goede banen te laten leiden zodat jullie optimaal kunnen genieten van het spel.

Mogelijke sporten

  • Voetbal
  • Volleybal
  • Handbal
  • Rugby

Kosten

Traditionele Balsporten wordt u aangeboden voor 19,99 pp. incl. BTW.  Mocht u deze activiteit  combineren met een lunchbuffet of dinerbuffet bij NI HAO Stadsparkpaviljoen dan krijgt u 10% korting op deze activiteit. U kunt een offerte aanvragen door onderstaande formulier in te vullen of ons een email (stadspark@nihaorestaurants.com) te sturen.

Meer info

Voor meer informatie en speluitleg van bovenstaande spellen verwijzen we u graag door naar onze partner “Bresactiviteiten”

Traditionele balsporten

 

Bij ons reserveren?

Om te reserveren kunt u een afspraak inplannen in onze online agenda of ons bellen op het onderstaande nummer.

050-526 20 71