Schietarrangement

Schietarrangement

Wat is het Schietarrangement?

Wie heeft de meest stabiele hand en kan het beste richten? Met het schietarrangement beleef je verschillende facetten van de schietsport zoals; blaaspijpschieten, handboogschieten en kruisboogschieten! Door de afwisseling van de verschillende schiet facetten heb je een leuke activiteit wat voor elke doelgroep te spelen is. Schiet doelbewust als een scherpschutter of span de boog als Robin Hood.

Hoe werkt het Schietarrangement?

Er worden meerdere rondes gespeeld waarbij per ronde de scores van het blaaspijpschieten, handboogschieten en kruisboogschieten wordt bijgehouden. Hier komt uiteindelijk een winnaar uit die zich de kampioen mag noemen! Bij grote groepen wordt er gespeeld in een toernooi vorm. Alles wordt begeleidt door een activiteitenbegeleider vanuit BRES activiteiten om alles in goede banen te laten leiden zodat jullie optimaal kunnen genieten van het spel.

Kosten

Het schietarrangement wordt u aangeboden voor 19,99 pp. incl. BTW.  Mocht u deze activiteit  combineren met een lunchbuffet of dinerbuffet bij NI HAO Stadsparkpaviljoen dan krijgt u 10% korting op deze activiteit. U kunt een offerte aanvragen door onderstaande formulier in te vullen of ons een email (stadspark@nihaorestaurants.com) te sturen.

Meer info

Voor meer informatie en speluitleg van bovenstaande activiteit verwijzen we u graag door naar onze partner “Bresactiviteiten”

Bij ons reserveren?

Om te reserveren kunt u een afspraak inplannen in onze online agenda of ons bellen op het onderstaande nummer.

050-526 20 71