Schietarrangement

Schietarrangement

Wat is het Schietarrangement?

Het schietarrangement is een leuke activiteit die bestaat uit blaaspijpschieten, handboogschieten en kruisboogschieten. Het is perfecte te spelen tijdens een familiedag, vriendenuitje of personeelsfeest. In meerdere groepen kan er meerdere keren om de beurt geschoten worden op de verschillende schietfacetten die aan bod komen. Alle punten van alle onderdelen worden bij elkaar opgeteld waarbij één persoon als scherpschutten van de groep uit de bus komt. Om alles goed en veilig te laten verlopen wordt het begeleidt door een spelbegeleider vanuit BRES activiteiten.

Kosten

Het schietarrangement wordt u aangeboden voor 23,99 pp. incl. BTW.  Mocht u deze activiteit  combineren met een lunchbuffet of dinerbuffet bij NI HAO Stadsparkpaviljoen dan krijgt u 10% korting op deze activiteit. U kunt een offerte aanvragen door onderstaande formulier in te vullen of ons een email (stadspark@nihaorestaurants.com) te sturen.

    Meer info

    Voor meer informatie en speluitleg van bovenstaande activiteit verwijzen we u graag door naar onze partner “Bresactiviteiten”

    Bij ons reserveren?

    Om te reserveren kunt u een afspraak inplannen in onze online agenda of ons bellen op het onderstaande nummer.

    050-526 20 71