JONGENS TEGEN DE MEISJES

JONGENS TEGEN DE MEISJES

Wat is Jongens tegen de meisjes?

Een leuke spelshow Jongens tegen de meisjes spelen met je personeelsfeest, familiefeest of vriendenuitje. U kent de show wellicht van televisie met Tijl en Yolanthe. Diverse ronden komen aan bod waaronder de letterpakkenronde waarbij gezelligheid en strijd tussen de sekse de boventoon voeren. De deelnemers worden verdeeld over gelijke teams bestaande uit alleen jongens of alleen meisjes die de strijd met elkaar aan gaan. Het team die door de ronden heen de meeste punten heeft verzameld mogen zich de ultieme winnaars noemen om eens en voor altijd de fitte tussen man en vrouw uit de wereld te helpen. Ook de aankleding in roze en blauw zal overduidelijk aanwezig zijn. Tijdens het spel wordt er gebruik gemaakt van echte buzzers en een quizmaster van BRES activiteiten om alles eerlijk te laten verlopen.

Kledingadvies Mannen in blauwe en vrouwen in roze kleding waarin je je makkelijk kunt bewegen.

Standaard inbegrepen – Aankleding jongens tegen de meisjes – Bartafels – Een prijs voor de winnaars – Activiteitenbegeleider

Duur activiteit 75 – 90 minuten

Aantal personen vanaf 15 personen

Minimale leeftijd 16 jaar

Kosten

Wie is de mol wordt u standaard aangeboden voor 23,99 pp. incl. BTW.  U kunt een offerte aanvragen door onderstaande formulier in te vullen of ons een email (stadspark@nihaorestaurants.com) te sturen.

    Bij ons reserveren?

    Om te reserveren kunt u een afspraak inplannen in onze online agenda of ons bellen op het onderstaande nummer.

    050-526 20 71