JONGENS TEGEN DE MEISJES

JONGENS TEGEN DE MEISJES

JONGENS TEGEN DE MEISJES

Wat is Jongens tegen de meisjes? Welk geslacht is slimmer en behendiger? Een avondje gezelligheid gebaseerd op het televisieprogramma de jongens tegen de meisjes gepresenteerd door Tijl Beckhand en Yolanthe Cabau. Wij hebben een eigen draai gegeven aan het spel met vragen gekoppeld aan leuke opdrachten waarin de kennis en behendigheid van de man versus vrouw in beeld worden gebracht. Bij dit spel kan de fitte tussen man en vrouw eens en voor altijd uitgespeeld worden. Fanatieke deelnemers gegarandeerd. Want wie wil er nou van het andere geslacht verliezen?

Hoe werkt Jongens tegen de meisjes? Het aantal mensen die deelnemen aan de activiteit worden verdeeld in verschillende teams bestaande uit mannen of vrouwen in verschillende leeftijden. Er kan gedacht worden aan het mannen-vrouwen spel, hierbij worden er vragen gesteld aan de mannen over de vrouw en andersom. De vrouwen dienen hierbij met een mannenbril te kijken naar de mannen en andersom. BN’ers uitbeelden, tekenen, letterpakken en nog veel meer plezier. Er wordt met dit spel gebruik gemaakt van echte buzzers. Alles wordt begeleidt door een activiteitenbegeleider vanuit BRES activiteiten om alles in goede banen te laten leiden zodat jullie optimaal kunnen genieten van het spel.

Kledingadvies Mannen in blauwe en vrouwen in roze kleding waarin je je makkelijk kunt bewegen.

Standaard inbegrepen – Aankleding jongens tegen de meisjes – Bartafels – Een prijs voor de winnaars – Activiteitenbegeleider

Duur activiteit 75 – 90 minuten

Aantal personen vanaf 10 personen

Minimale leeftijd 16 jaar

Kosten

Wie is de mol wordt u aangeboden voor 19,99 pp. incl. BTW.  Mocht u deze activiteit  combineren met een lunchbuffet of dinerbuffet bij NI HAO Stadsparkpaviljoen dan krijgt u 10% korting op deze activiteit. U kunt een offerte aanvragen door onderstaande formulier in te vullen of ons een email (stadspark@nihaorestaurants.com) te sturen.

Bij ons reserveren?

Om te reserveren kunt u een afspraak inplannen in onze online agenda of ons bellen op het onderstaande nummer.

050-526 20 71