fbpx
Fistball

Fistball

Wat is Fistball

Wie kan het beste volleyballen met 1 hand? Fistball is een eeuwenoud spel afkomstig uit Duitsland wat in de vergetelheid is geraakt. Echter is het in bepaalde landen weer volledig in opkomst. Het spel heeft veel weg van volleybal alleen speel je met je vuist en mag de bal wel de grond raken. Veel mensen kennen het spel niet waardoor het extra leuk is om te spelen aangezien een ieder bij de basis van het spel begint en het niveau daardoor vaak gelijk is. Zoals de ervaringen laten blijken haalt dit spel de competitie drang bij een ieder naar boven.

Hoe werkt Fistball?

Het aantal mensen die deelnemen aan de activiteit worden verdeeld over gelijke teams. Bij grote getalen in deelnemers kan het spel ook in grotere teams of in toernooi vorm gespeeld worden. Bij ieder spel worden de standaard spelregels gehanteerd wat veelal lijkt op volleybal. Alles wordt begeleidt door een activiteitenbegeleider vanuit BRES activiteiten om alles in goede banen te laten leiden zodat jullie optimaal kunnen genieten van het spel.

Kosten

Fistball wordt u aangeboden voor 19,99 pp. incl. BTW. Mocht u deze activiteit  combineren met een lunchbuffet of dinerbuffet bij NI HAO Stadsparkpaviljoen dan krijgt u 10% korting op deze activiteit. U kunt een offerte aanvragen door onderstaande formulier in te vullen of ons een email (stadspark@nihaorestaurants.com) te sturen.

Meer info

Voor meer informatie en speluitleg van bovenstaande spellen verwijzen we u graag door naar onze partner “Bresactiviteiten”

Fistball

 

Bij ons reserveren?

Om te reserveren kunt u een afspraak inplannen in onze online agenda of ons bellen op het onderstaande nummer.

050-526 20 71