Crazy 88

Crazy 88

Wat is Crazy 88

Het spel crazy 88 is afgeleid van het hilarische televisie programma “Crazy 88” op BNN met als spelleider Peer. Als je wilt lachen, gieren en brullen dan is dit zeker aan goede aanrader. Het is een spel waarbij je fantastische tot hilarische en soms wel beschamende opdrachten moet uitvoeren waar je toch de zogezegde “ballen” voor nodig hebt. BRES activiteiten heeft meerdere versies met verschillende opdrachten gemaakt zodat het spel zowel op een familiefeest als op een vrijgezellenfeest te spelen is. Een aantal voorbeeld opdrachten zijn:
– Ga bij iemand op de nek zitten
– Bel aan bij een vreemde en stofzuig de woonkamer
– Ruil van kledingstuk met een vreemde
– Verdien geld als straatartiest

Hoe werkt Crazy 88?

Crazy 88 kan als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of als onderdeel van een vriendenweekend gespeeld worden wegens de verschillende versies. Je krijgt als team een lijst met 88 opdrachten mee waarbij er zoveel mogelijk opdrachten van deze lijst voltooit dienen te worden. Wanneer je als team een opdracht hebt voltooit dient het bewijsmateriaal hiervan doormiddel van een foto of filmpje via whatts-app aangeleverd te worden naar “Peer” oftewel de spelleider. De spelleider zal het vervolgens verwerken en je hier punten voor geven afhankelijk van hoe de opdracht is uitgevoerd.

Kosten

Crayz 88 wordt u aangeboden voor 19,99 pp. incl. BTW.  Mocht u deze activiteit  combineren met een lunchbuffet of dinerbuffet bij NI HAO Stadsparkpaviljoen dan krijgt u 15% korting op deze activiteit. U kunt een offerte aanvragen door onderstaande formulier in te vullen of ons een email (stadspark@nihaorestaurants.com) te sturen.

Meer info

Voor meer informatie en speluitleg van bovenstaande spellen verwijzen we u graag door naar onze partner “Bresactiviteiten”

Crazy 88

Bij ons reserveren?

Om te reserveren kunt u een afspraak inplannen in onze online agenda of ons bellen op het onderstaande nummer.

050-526 20 71