Bootcamp game

Bootcamp game


Wat is Bootcamp game

Wie is het fitste en de sterkste van de groep? Bootcamp is een trainingsmethode, afkomstig uit het Amerikaanse leger, die wij hebben aangepast naar een leuke spelvorm, zodat het voor een ieder te spelen is. Bootcamp game is een fantastische activiteit waarin je je energie kwijt kan in combinatie met een hoop plezier. Het haantje de voorste in de groep kan zich tijdens deze activiteit met bootcamp oefeningen volledig uitleven en bewijzen of voor eens en altijd zwijgen…

Hoe werkt Bootcamp game?

Bootcamp game bestaat uit diverse estafette vormen in combinatie met leuke krachtmetingen in spelvorm. Tijdens deze activiteit zal er gebruik gemaakt worden van verschillende materialen als autobanden, touwen en gewichten in combinatie met wat de omgeving te bieden heeft. Het wordt begeleidt door een activiteitenbegeleider vanuit BRES activiteiten om alles in goede banen te laten leiden zodat jullie de activiteit optimaal kunnen beleven.

Kosten

Bootcamp game wordt u aangeboden voor 19,99 pp. incl. BTW.  Mocht u deze activiteit  combineren met een lunchbuffet of dinerbuffet bij NI HAO Stadsparkpaviljoen dan krijgt u 10% korting op deze activiteit. U kunt een offerte aanvragen door onderstaande formulier in te vullen of ons een email (stadspark@nihaorestaurants.com) te sturen.

Meer info

Voor meer informatie en speluitleg van bovenstaande spellen verwijzen we u graag door naar onze partner “Bresactiviteiten”

Bootcamp game

Bij ons reserveren?

Om te reserveren kunt u een afspraak inplannen in onze online agenda of ons bellen op het onderstaande nummer.

050-526 20 71